Πανευρωπαϊκό Service, Αποτελεσματική Εξυπηρέτηση

Η VIOBREATH με γνώμονα την εξέλιξη της αλλά και την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών / συνεργατών της προσπαθεί συνεχώς να βελτιώνεται, να εξελίσσεται και να αναπτύσσεται ώστε να προσφέρει περισσότερες ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες και συνεργάτες της.

Στα πλαίσια αυτών των προσπαθειών λοιπόν θα θέλαμε με ιδιαίτερη χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι πλέον η VIOBREATHείναι ο  επίσημος πάροχος service των συμπυκνωτών NUVO για όλη την Ευρώπη.

Αυτή η επιτυχία έρχεται ως αναγνώριση της υψηλής ποιότητας των υπηρεσιών μας, την άψογη οργάνωση και υποδομές μας, καθώς και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης και εμπειρίας του προσωπικού της εταιρείας, από την μητρική εταιρεία στις Η.ΠΑ.

Για αυτό άλλωστε η ανάληψη και διεκπεραίωση του service των μηχανημάτων της σε πανευρωπαϊκό επίπεδο από την VIOBREATH ήταν η προφανής επιλογή.

Η VIOBREATH πλέον είναι η αρμόδια εταιρεία για συντήρηση και επιδιόρθωση των συμπυκνωτών NUVO στην Ευρώπη, και σημαίνει τα παρακάτω για εσάς:

•    Άψογη εξυπηρέτηση, στα γνωστά υψηλά επίπεδα της VIOBREATH
•   Εξυπηρέτηση 360 μοιρών: από την αγορά-ενοικίαση μέχρι και την συντήρηση έχετε να κάνετε με ένα μόνο σημείο επαφής.
•  Μειωμένους χρόνους ανταπόκρισης: Με το επίσημο τμήμα τεχνικής εξυπηρέτησης στην Ελλάδα, ο χρήστης ωφελείται οικονομικά, χρονικά και ποιοτικά, μιας δεν απαιτείται η αποστολή του μηχανήματος στο εξωτερικό για συντήρηση / service.

H εταιρεία VIOBREATH , διαθέτει πληθώρα ανταλλακτικών καλύπτοντας τεχνικά, εγκατεστημένη βάση άνω των 25.000 μηχανημάτων σε όλη την Ευρώπη.

Η VIOBREATH όπως είναι αντιληπτό είναι μία εταιρεία που μέχρι και σήμερα βαδίζει σταθερά μπροστά, με σιγουριά και όραμα.

Αυτό αποδεικνύει ότι αποτελεί σταθερό, έγκυρο αλλά και αξιόπιστο συνεργάτη, στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε, για να προσφέρετε το απόλυτο ζητούμενο: την καλύτερη, άμεση και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ πελατών.

Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά που πιστεύετε και στηρίζετε το όραμα μας μέχρι και σήμερα. Αυτή η εμπιστοσύνη σας αποτελεί την θεμελιώδη δύναμη που μας ωθεί μπροστά.

Η VIOBREATH πλέον μπαίνει σε μία νέα τροχιά ανάπτυξης και είναι ιδιαίτερα χαρούμενη που έχει όλους εσάς συνοδοιπόρους, τόσο σε αυτή όσο και στις επερχόμενες μελλοντικές επιτυχίες.

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

Log in with your credentials

Forgot your details?